Milyen processzorod van? Sok kommentet várok!
i5-2500k most vettem, még nincs túl sok tapasztalat, de egyenlőre istenkirálynak tűnik.
Az biztos hogy egyenlőre vga limites a gépem, a régi 9600gt-t lecserélni egyenlőre nem volt pénzem. Egyébként egy HD 5830 van tervben mellé.
Intel Cerelon D 335 2.8Ghz :\
egyáltalán nem vagyok vele megelégedve. az összes játék akad rajta (még a GTA Vice City és a Medal OF Hornor Allied Assault is xDDD) FULL HD-t se viszi, akad mint állat pedig VGA függő és mégis akad egy 5670 mellet akkor csak ezzel van a baj :\ majd most fogok váltani egy Intel Core i5 2500k-ra :))
09:56
ott szerintem valami más lesz a baj
9:56 vagyok
nemtudom mi a baj. van 2,5 GB RAM DDR2, 500GB 7200rpm 16 MB vinyó. mind1 zsír új. próbáltam már Win xp sp1-től egészen Win 7 64bit-ig de mindig a FULL HD akadt mint állat. a régi ATI 4670-en is :\ xD most is akad :D tiszta szégyen :D
10:05
semmi baj :D amikor megvette az 5670-et és még akkor is észrevettem h besazggat a MOHAA meg a GTAVC majdnem szívrohamot kaptam :S xD
Intel Celeron 2.60 GHz
meg vagyok vele elégedve de már 6 éve megy a kicsike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!