Creative SB Live! Vs. Genius Sound Maker Value 5.1?
Melyik jobb? Persze gondolom, hogy az SB, de mégis?
És mit jelentenek a modellszámok, mekkora a jelentőségük (SB0410; SB0220; SB0060; SB0100)? És amelyik SB Live! nem 24 bites, az hány bites?
Tudom, ez most olyan, mintha egy óvodás szabadult volna oda a billentyűzethez, de ezek tényleg érdekelnek.
Köszönöm a válaszokat.
Az SB a jobb.
A modellszámok a különböző változatokat jelölik. (Pl: SB Live!/SB Live! Value stb...)
Van 24bites SB Live! is, de a többi 16bites.
Vagyis ha jól értem, mindkettőtök válaszát összegyúrva, végeredményben az SB Live! az SB Live!, akármelyik változatot veszem, igaz? Gondolom, az 5.1-et tudja mindegyik. Érdekes (bár lehrt, hogy csak nekem), hogy a külső hangkártya szóba került, azt gondoltam, simán belső hangkártya is képes nagyon jó hangzásra, még ha nem is feltétlenül az általam említett típus. Egyébként nem hangstúdiót építek, csak egy "átlag" hangkártyát akarok szerezni, és emléxem, hogy "annak idején" elég jó híre volt a Live-nak.
Köszönöm az észrevételeiteket, jöhet még vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!