Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit rontok el nyomtatáskor?

Mit rontok el nyomtatáskor?

Figyelt kérdés

Epson Stylus SX218 multifunkciós nyomtatóm van. Remekül működik, azt leszámítva, hogy böngészőből nem tudok nyomtatni, pl. weblapot vagy képet. Fájl menü/Nyomtatásra megyek, és ilyenkor nem elkezdi nyomtatni, hanem le akarja menteni valami .tif formátumú fájlba. Viszont ha lementem és onnan nyomtatom, akkor fekete-fehéren nyomtatja ki akkor is ha színes az eredeti kép. De ha először pl. lementem a képet, és úgy nyomtatom ki, akkor nincs gond. De pl. ha az egész weboldalt nyomtatnám, akkor ez nem megoldás.

Ötletek?

2011. jan. 11. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:
nézd meg a vezérlő pultba a nyomtatás menünél én meg néztem nekem be dob egy menüt csak egy katt nekem és nyomtatja színesen.. lehet hogy neked ez ki van kapcsolva nézd meg mást nem tudok ;)
2011. jan. 11. 20:15
 2/3 A kérdező kommentje:
ezt leírnád érthetőbben?
2011. jan. 11. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
persze :) Start> Vezérlőpult >van egy olyan rész hogy egy nyomtató meg egy egér van rajta arra katt>és ott van egy olyan hasonló képpel csak egy mappa van mögötte vagyis Nyomtató és fax> és itt be tudod állítani itt nézzél szét de nem tudom jobban le írni mert nekem angól xp-m van.. remélem segítettem!
2011. jan. 11. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!