Hogyan írjam ki a win7 telepítőt? Egyáltalán én rontok el valamit?
Figyelt kérdés
iso képfájl megnyitása daemon tools-al, üres lemez be a gépbe, nero burning rom-ban dvd kiválasztása, azon belül iso/udf, kiválasztom a nemrégiben megnyitott iso fájl tartalmát, majd a legkissebb sebességgel írom
ezzel a módszerrel írtam ki a lemezt, de nem hajlandó bootolni, de ha egy másik lemezen lévőt rakok be, egyből észreveszi és lehet bootolni (a lemez más márkájú, régebbi win7 van rajta) én rontom el? vagy mi lehet a hiba oka? (bocs ha kicsit nem tiszta a dolog, de siettem)
2011. okt. 26. 23:34
1/4 anonim válasza:
Ne nyisd meg az iso-t, hanem a neroban válaszd ki, hogy kép felírása, ő maga kibontja majd az iso-t magának.
2/4 A kérdező kommentje:
ehhez még kicsit hülye vagyok :/ leírnád mit is kell csinálni pontosan?
2011. okt. 26. 23:44
3/4 anonim válasza:
cd/dvd író menü fent, ott cd kép felírás, onnantól értelemszerű
4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2011. okt. 26. 23:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!