Elég a tápom a gépemhez?
A tápom Altis márkájú és 350W (egy Hyrican Tango nevű házzal vettem). Eddig hibátlanul üzemel 3-4 éve. Most procit akarok cserélni, de nem tudom, hogy elég-e még ez a táp.
- Gigabyte GA-MA78GM-S2H
- AMD Athlon II X2 250 - 2 mag, 3GHz, AM3 (jelenleg Sempron 3200+, ezt cserélném az Athlonra)
- 2gb RAM
- 1x WD 250-es HDD
- 1x Gainward GeForce 8600 GTS
- 1x DVD író
- meg néhány USB-s eszköz (nyomtató, webcam...)
Itt a matrica a táp oldaláról, ha valakinek kell:
A prémium kategóriás Codegen táp az 5V-on ágon a rá papíron kiróható teljesítmény nagyjából felénél se tudta tartani a hibahatárt, rossz belegondolni mi lenne nagyobb terhelésnél...
Tizenéves srác írja nekem hogy drága fiam :)
Figyelj vicces fiú ha már kötekedni akarsz:
Az [link] oldalon szar cuccok nincsenek összeválogatva. Írd az árgép keresőjébe hogy "codegen" gépházon kívül mást nem találsz, mert normális webshop nem foglalkozik Codegen tápegységgel.
99% legyen személy, internet, ismerős, számteches, informatikus finoman azt mondja nem ajánlja, és az 1% (ez vagy te) mondod hogy ilyen jó, olyan jó, rá marketingeled mindenkire akkor most ki vesz téged komolyan?
Legyél előtte szobatiszta, aztán gondold végig miket írtál...
És nem kötekedésből írtam, nem kell a szívedre venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!