Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb videokártya,...

Melyik a legjobb videokártya, illetve alaplap gyártók?

Figyelt kérdés
a vga-m és az mb-is asus: érdemes-e legközelebb is az asustól ezeket?
2011. jan. 4. 18:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha egyszer látnék olyat, aki védi az Asrockot, de *nincs neki*, akkor aztán nagyot néznék. A sajátjáról nyilván mindenki csak jót tud mondani.

Természetesen akinek az van, annak azért van, mert vagy nem ért hozzá, vagy nincs pénze jobbra. Aki nem hiszi, járjon utána: [link]

2011. jan. 19. 05:12
 12/15 anonim ***** válasza:

nem folyok meddő vitába kedves utolsó, én az AsRockot nem tartom rossznak, megveszem a felszereltebbet amíg te uannyi pénzből az alapfelszereltségűt.

hozzáteszem gigabyte lapom van a fő konfigomba szóval nem a magamét dicsérem :)

2011. jan. 20. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem Asus van szerintem eléég jó de gondolkozom az MSI alaplara történő cserén
2013. máj. 20. 12:57
 14/15 anonim válasza:
nos,nekem Asus laptopom van,110000 ft volt,napi 18 órát nyúzom játékra és munkára,8950 üzemóra van benne,eddig semmi baja,úgy hogy aki azt mondja hogy nem jó az Asus az nem tudja mit beszél.Asus a jó alaplapjairól híres
2015. jan. 26. 14:13
 15/15 anonim válasza:

Szerintem ez mindent elmond :DD

[link]

2015. aug. 22. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!