Milyen nyomtatót vegyek?
Szia!
Tök jó kérdés, és ha minden igaz, segíteni is tudok benne.
Karácsonyra vettem én is.
Én a Canonra esküszök, mint nyomtató, ennek függvényében multifunkcionálisba is ilyet szerettem volna venni. Ez így okés is lenne, csak épp az utángyártott patron is baromi drága bele, pár százzal olcsóbb csak, mint az eredeti..
Epson multifunkcionális gépnél (én Epson DX-8450-eset vettem karácsonyra 14.990-ért) 4 színű különálló patron van benne. Fekete - cián - sárga - kék (asszem). Úgy eredetibe olyan 2.500 Ft körül, van egy petron, de pl utángyártott a neten már 790 Ft-ért is van. Nálunk egy boltba pl 1200 az utángyárott.
Amúgy a pozitívumai: gyorsan és szépen scannel, gyorsan és szépen is nyomtat.
Ami negatívum talán, hogy kicsik(vékonyak) a patronok, így áll hamar kifogy.. (nekem még nem fogyott ki, szal nem tudom)
Megint én vagyok.
Amúgy szimplán Canon nyomtatóba sztem a legolcsóbb a patron, viszont Canon multifunkcionális gépeknél egyáltalán nem. Én nagyon drágállottam őket.
Szal ennek függvényébe, én Epsont javasolnék. Jó kis gép, meg olcsó is bele a patron.
Még egy kis negatívum: magyar nyelvet nem ismeri a nyomtató.. De minimális angol/német tudás is elegendő.. Plusz a magyar nyelvű leírás is segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!