Hogy kell Mac OSX Snow leopard 10.6 ot telepíteni laptopra?
Figyelt kérdés
neten láttam hogy lehet telepíteni.. ki is írtam ami kell hozzá, persze mac book al mert a windows nem támogatja a dmg fileok írását... kiírtam.... és úgy ahogy leírták úgy csináltam mindent és nemsikerült:S:S miért lehet ez?:S:S
a gépem (laptop) acer aspire 5315
2 gb ram
120 gb merevlemez
2.13 GHz proci.
stb.. nem tudom mi lehet a baj... olyat is olvastam hogy BIOS-t kell frissíteni... SEGÍTSETEK!! persze csak ha tudtok!
ja és jelenleg xp van rajta
2011. jan. 2. 20:27
2/6 A kérdező kommentje:
celeron van benne:S:S és ezzel semmit nem lehet csinálni? lehet bele venni?? vagy valami..
2011. jan. 2. 20:36
3/6 anonim válasza:
Csak Intelre lehet telepíteni, a Celeron is végülis Intel csak a bóvli változata, de az képtelen lenne elbírni az OsX-et. De jobb ha tőlem tudod, hogy egyszerűbb és könnyebb rakétát építeni és elrepülni a Marsra, mint PC-re OsX-et telepíteni...
4/6 A kérdező kommentje:
és iylen nagyonkomoly gépekre sem lehet?? pl 4 gb ram.. dual core proci. meg iylen nagyon extrás? lehet akkor nem fogok vele próbálkozni!:D
2011. jan. 2. 23:29
5/6 anonim válasza:
Le tudnád írni, hogy hol van fent lépésről lépésre a telepítése?:) Nagyon megköszönném!
6/6 A kérdező kommentje:
2011. jan. 9. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!