Szerintetek ezen a laptopon fog menni a Crysis 2?
AMD Phenom II X4 N950
ATI Mobiliti Radeon HD5650
4 Gb RAM
Igen ez így igaz akkor ha az egész élletedet otthon toltod és a gépedet csak otthon használod.Mivel nekem létfontosságú,hogy hordozható legyen és emellet játszani is szeretek muszáj voltam laptopot venni.
És az egy nagy hulyeség,hogy a laptop nem játszásra való.Akkor nem való ha úgy használod ahogy nemszabad(takarón játszás).
Tényleg nem játékra való mivel a hűtése nem olyan mint egy PC-nek és ezért a sok folyamatos meleg üzemmód nem éppen kímélő a gép számára. (Bnőm másfél éves Albacomp gépében ezért elszállt a VGA és alaplap csere lett a vége, garanciálisan)
Játszani szeretnél vegyél Gamer Notebookot.
Ha mindenképp olyan laptop kell, amin még játszani is tudsz akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt.
Az összes noti VGA, és proci tesztelve rengeteg játékkal, fps számal, és rangsorolva. Én is ezt böngésztem, mielőtt megvettem az Asus K50AF-em (amd dual core M320 2,1X2, Ati HD 5145, 4GB ram).
(második voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!