Vettem egy Asus x52j típusú laptopot,1 gigás videókártyával. Miért iszonyatos a videoteljesítmény mégis?
Egész pontosan Nvidia Geforce 310M Cuda 1 gb-os a videókari, és mégis minden úgy néz ki, mintha kb 32 megás lenne -.-
Mit tehetek?
A mobil VGA-k nem valami híresek teljesítményükről. Ha gamer laptopot akarsz nagyjából 300 ezernél kezdődnek.
De egyébként hogy értet hogy 32 megás? Alapon az oprendszernél is akadozik vagy mi?
1. Sosem hiszitek el, hogy a laptop nem játékra való.
2. Egy Geforce 310-nek (ha lenne asztaliban) kb a béka feneke alatt lenne a teljesítménye. Egy Geforce 220 (ami tényleg létezik is) se jó semmire, max filmezésre. Mivel ez csak x10-es, még lassabb.
3. A videokártya teljesítményét sok egyéb tulajdonság mellett a memória mennyiésge határozza meg a legkevésbé. Attól, hogy egy Trabantba 500 literes üzemanyagtankot raksz, nem fog jobban menni.
Igazából youtube-on rohadt ronda kb minden videó, ami eddig nem volt. Olyan pixeles, hogy hihetetlen.
De amúgy rájöttem, hogy 2 videókártya van a gépben: egy 64-es Intel HD akármi, meg a Geforce 1 gigás. Szerintem alapból az intelt használja, az lehet a baj, de nem tom hogy lehet átállítani
illesztöprogramot keress hozzá, mert pl az én ASUS-om-ra nem volt semmi sem telepitve, én telepitgettem mindent!
sztem csak vmi szoftvert kell hozzá feltenned! ellenörizd h minden illesztöprogi meg lejátszo fel van-e téve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!