Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van aki tudja, a hp g7000-nek...

Van aki tudja, a hp g7000-nek lehet Scroll-t telepitni a touchpad-ra?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 05:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Az alap szoftvereiben nincs olyan? :D Lehet hogy csak fel kéne tenni vagy állítani kéne rajta.
2010. dec. 21. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze ,hogy lehet ,ebben szinte minden le van írva erről :

[link]

2010. dec. 21. 11:43
 3/7 A kérdező kommentje:
hát igen, kár hogy nekem egyszer se jelenik meg mint Synaptic Touchpad, csak mint standard... és már kezd csöppet idegesítni... ami féle fajta driver meg hasonló volt, mindet próbáltam, de vlhogy nagyon kicseszik velem, és nem akkar menni
2010. dec. 21. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi az ami nem akar menni ?

A leírásban az is benne van ,hogyha még nincs fönt a tapipadod meghajtója ,akkor azt honnan tudod letölteni.

2010. dec. 21. 14:11
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak a leírás nem írja le, mit tegyél, ha nem ismeri fel a touchpadod úgy ahogy kéne...
2010. dec. 21. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
ah,gyengus vagy
2010. dec. 21. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:
én kevésbé, a touchpad-em annál inkább... de jobb jellemzőt tudnék rá mondani... Fosh... nem is kicsi xD
2010. dec. 22. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!