Új videókártyával miért is laggolok ennyire?
Nos....
Tegnap vettem egy GeForce 6200-as videókártyát ehhez az alaplaphoz: MSI 848P Neo-V (MS-6788-040)
Link az alaplapról: [link]
A fő problémám: Nemhogy javult a gyorsaság, hanem sokkal siralmasabb lett, mondhatnám tűrhetetlen...
A kérdésem valójában az lenne, hogy az alaplap nem képes befogadni az új videókártyát, vagy a memória (RAM) túl kevés, esetleg valami mással van gond?
Adatok:
Processzor: Intel(R) Celeron(R) CPU 2.80GHz
RAM: 512MB
Nem tudom milyen volt ez előző VGA-d, de Geforce 6200 2010-ben?
Én sem költök a gépemre sokat (egy darab fos is az egész), de ennél még nekem is jobb van, pedig több éve vettem a gépbe.
Tehát szar a videókártya, mármint régi, lehet azért.
Meg Celeron proci, ram sem valami sok. Gondolom nem játékra használod, de akkor meg minek kellett új VGA?
VGA-t akkor vegyél, ha játékban szeretnél nagyobb teljesítményt elérni.
Ha a géped gyorsaságát szeretnéd bővíteni (gyorsabb programbetöltés) akkor vegyél 1-2 giga ramot.
Esetleg olyanokat írhatnál, hogy játék közben laggol, vagy csak úgy alapból?
Meg szerintem valamit félreértesz, egyik válaszoló azt írta inkább ramot kéne venned, te azt írtad e célból vetted, de te VGA-t vettél, és VGA-nak nem sok köze van a RAM-hoz.
"VGA-t akkor vegyél, ha játékban szeretnél nagyobb teljesítményt elérni."
Erre írtam, hogy e célból vettem.
Amúgy igen, játék közben laggolok, nem is kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!