Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy laptopot hogyan...

Vettem egy laptopot hogyan változtassam meg az operációs rendszert?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy vettem 1 PackardBell F4085 tipusú laptopot és az operációs rendszer valami nagyon ratyi...Linux vagy mi...Az lenne a kérdésem hogy ezt megtudom változtatni windowsra?Légyszi normális válaszokat írjatok....Nem nagyon értek a gépekhez...

[link]

^

|

|ilyen a laptop

2010. dec. 19. 18:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hát ha magyar nyelvű Windows-t akar vki feltenni (akár XP,Vista,7) azt nagyon nehéz elrontani.Nem kell buherélt szarokat telepíteni,és akkor jó lesz + egyszerű a telepítés is.
2010. dec. 19. 21:27
 22/26 anonim ***** válasza:
Ember,most mondtam el,miért könnyebb "buhera" xp-t telepíteni,mint gyárit...
2010. dec. 19. 22:41
 23/26 anonim ***** válasza:

Kend a hajadra a buhera XP-t.Utána meg majd nem győzi újrarakni hetente a rendszert mert valami Dr.Prof. Vér Istvánka annyira buherált,hogy kib@szott valami rendszerösszetevőt is a buherák telepítőjéből,és van nagy csudálkozás hogy omlik össze lépten-nyomon.

És majd még nagypofájúan el is nevezi valami hiperszuperextendetódefasza xp-nek is feltolja vmi lom torrent oldalra (28user,nem ellenőriz senki),a sok (mind a 28!) barom meg leszedi,telepíti,terjeszti...utána meg a Gyakorikérdések.hu-n nem győz rinyálni,hogy mi a retek van a húdetunning rendszerével...én hülye meg próbálok segíteni,de minek. 1 szó mint 100: Csak gyári Win-t(XP,Vista,7),legfeljebb rá kell szánni azt a 30 percet amíg egy sík hülye is megtanul boot sorrendet állítani,meg particionálni.Na.:)

2010. dec. 20. 15:13
 24/26 anonim ***** válasza:

Boot sorrendet állítani,és particionálni minden esetben kell.A lényeg az integrált sata/raid illesztőkben és egyéb(elsősorban hálózati) driverekben rejlik.Ezt meg ajánlom figyelmedbe:

[link]

Évekig tökéletesen működött nálam,amíg át nem tértem Sevenre.Általában a pretorians és a majomparádé nevű múltnélküli,vérpistike trackerekre szokta feltölteni a készítője,de csak azért,mert az ncore szabályzata tiltja.Anno mindig a spyritre és az independence-re töltötte fel,amik hasonlóan kis oldalak voltak.

2010. dec. 20. 17:28
 25/26 anonim ***** válasza:
Na bumm,épp nem a win4ever-re gondoltam.Az MP és a PRE sztem sem Vér István tracker/:)/,szerepelek is hárman az említettek közül.Igazad van a win4ever mindig fennt van a jobb oldalakon,de én egy kezdőnek akkor is egy gyári alap op. rendszer installálását ajánlom.Új laptopra meg faxa kis W7 van nem is egy pl.az MP-n,le is kaptam egy startert,meg egy Home Premiumot. Látod,ha most nem vitázunk,akkor rá se nézek a programokra...köxi.:))
2010. dec. 20. 18:49
 26/26 A kérdező kommentje:
végül windows 7 et raktam rá. !köszönöm a segítséget!!
2010. dec. 21. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!