Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy laptopot hogyan...

Vettem egy laptopot hogyan változtassam meg az operációs rendszert?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy vettem 1 PackardBell F4085 tipusú laptopot és az operációs rendszer valami nagyon ratyi...Linux vagy mi...Az lenne a kérdésem hogy ezt megtudom változtatni windowsra?Légyszi normális válaszokat írjatok....Nem nagyon értek a gépekhez...

[link]

^

|

|ilyen a laptop

2010. dec. 19. 18:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Itt is azt írja,hogy nincs rajta.Installálva=telepítve.

De rakhatsz rá bármit.Támogatva=telepíthető.

Ott azt írja ugyan,hogy vista vagy seven,de megfelelő driverekkel az xp is rátehető.Linux általában bármire telepíthető.Macintosh nem,az csak macbookra jó.

A te gépeden valószínűleg csak egy freedos van.

2010. dec. 19. 19:20
 12/26 A kérdező kommentje:
köszi szépen ;)
2010. dec. 19. 19:21
 13/26 A kérdező kommentje:
és felraktam tölteni meddig töltsem hogy az aksi majd a későbbiekben tovább bírja?
2010. dec. 19. 19:22
 14/26 anonim ***** válasza:
Úgy tudom,hogy litium ionos akksiknál ez már nem számít.Ugyanúgy,ahogy a telefonoknál sem.
2010. dec. 19. 19:26
 15/26 anonim ***** válasza:

Ez amúgy egy egész pofás kis laptop,becsüld meg.

Hátránya az integrált videokártya,ami ráadásul intel márkájú.Az intel a legjobb processzorokat gyártja,de videokártyában nem olyan erős,mint az nvidia vagy az ati.

2010. dec. 19. 19:29
 16/26 A kérdező kommentje:
igazábol ezt a laptopot karácsonyra kaptam csak anyumék hamarabb ideadták :D:DMeg is becsülöm elhihetitek ;)várom a további válaszokat !!!szóval akkor az nem számít hogy meddig töltöm???
2010. dec. 19. 19:41
 17/26 anonim ***** válasza:
2010. dec. 19. 19:41
 18/26 anonim ***** válasza:

Ezek tényleg hasznos linkek,de lehet,hogy egész más a bios az alaplapon(pl nem del gombbal kell behívni stb.),kalóz windowsok másmilyenek lehetnek,nem biztos,hogy az xp felismeri magától a winchestert(bár a kalózok általában igen,ha mégsem,akkor is megoldható sokféleképpen),nincs szó a particionálásról,alap szoftverekről,xp-nél a driverekről(lehet,hogy a hálókártyához is kell,akkor meg meg másik gép nélkül jól nézünk ki,ha nincs meg előre,vagy nincs benne a kalóz!xpben-mert a gyáriban nincs),nincs szó vírusvédelemről stb.stb.stb.

Egy normális és működőképes oprendszer telepítése egyáltalán nem egyszerű dolog.Kellene egy hozzáértő,aki először segít,másodjára már nem annyira bonyolult.

2010. dec. 19. 19:51
 19/26 A kérdező kommentje:
És meddig töltsem a laptopomat?:Dmert már szeretnéém egy kicsit használni is :D
2010. dec. 19. 19:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Rajta hagyod a töltőn és közben azt csinálsz vele,amit akarsz.Bár így oprendszer nélkül semmit sem tudsz...:)
2010. dec. 19. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!