Meghalt a gepem, tudnek magam segiteni rajta, vagy vigyem el szakemberhez?
Figyelt kérdés
Windows 7-rol Windows XP-t probaltam ratelepiteni, de kiderult rola, hogy SP3-as (persze csak akkor, mikor mar a cd-kulcsot kerte, es nem volt jo), ezert elinditottam egy masik XP installalast, SP2-eset. Mikor betoltotte a szukseges dolgokat, egyszeruen lefagyott a gepem. Tobbszor is probaltam, de nem sikerult megcsinalni. Kozben az SP3-as installalas meghalt, es nem lehet kilepni belole. Egyszer leszakadt a hutoje, azota vissza lett rakva, lehet hogy az szenvedett maradando karosodast, nem tudom. Tippek?2010. dec. 8. 20:41
11/11 anonim válasza:
Bizony, és ezzel együtt a védelmi rendszer is fejlődött egy csomót, illetve a mai processzorok sokkal alacsonyabb hőmérsékleten dolgoznak, mint az akkoriak. Az órajel is dinamikusan változtatható már, többek között túlmelegedés hatására azonnal visszakapcsol. Az alaplapok is jobbak. A túlélési arány valahol 98% felett lehet, a maradék pedig gyári hibás. Keress még videókat, én meg megyek aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!