Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tudok csinálni ha a...

Mit tudok csinálni ha a pendrive-ot nem ismeri fel a gép?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyikkel van a baj, bedugom és nem érzékeli:S Pedig elég fontos dolgok vannak rajta és elég gáz dolog lenne ha ezek elvesznének. Valaki pls!!
2009. jan. 12. 15:55
1 2
 11/12 Mester107 válasza:
nekem is ez a gondom! formázni akartam és félbeszakadt azota nem ismeri fel a gép a pendrieve-ot
2022. dec. 20. 12:37
 12/12 Perszephone válasza:

1- Jobbklikk a "Sajátgép"-en -> Kezelés

2- Számítógép-kezelés/Tárolás/Lemezkezelés

3/a- Ha itt látszik a pendrive, akkor jobbklikk rajta -> Meghajtó betűjel módosítása. (Olyan betűjelet válassz, amit egyébként nem használsz, mert ellenkező esetben összeroskadhat a gép) Most már az Intézőben is látszania kell a pendrive-nak...

Ezt itt 2009-ben ezt írta valaki, amivel legalább megleltem az új, frissen vett, első, windowsos formázáskor eltűnt pendrive-omat.

Jobbklikk, formáznám megint NTFS-re az exFAT-osat, mégsem engedte, de legalább már meglett.

Nyitottam egy RUFUS-t, a legújabbat, és a Rendszerindító Boot kiválasztásánál UEFI:NTFS-t választva a RUFUS leformázta NTFS-re, és hali. és utána a windows is képes volt már újraformázni. Gyakorlatilag az új pendrive-om a win formázó miatt "tűnt el" és vált majdnem teljesen kezelhetetlenné, lévén nem látszódott, nem lehetett betűjellel sem elnevezni, mert félbehagyottan Fat, exFAt és NTFS részekből állt. EZÉRT nem volt formázható és látható sem, kezelhető sem a windows által. :-/

2024. máj. 7. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!