Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tudok csinálni ha a...

Mit tudok csinálni ha a pendrive-ot nem ismeri fel a gép?

Figyelt kérdés
Nem tudom melyikkel van a baj, bedugom és nem érzékeli:S Pedig elég fontos dolgok vannak rajta és elég gáz dolog lenne ha ezek elvesznének. Valaki pls!!
2009. jan. 12. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Próbáld,másik portba dugni,ami biztosan működik(pl. ahol az egér vagy billentyűzet van).Ha így sem megy,akkor jobb klikk a sajátgépre -> kezelés -> tárolás -> cserélhető tároló.

Ha itt sem látja,akkor próbáld ki egy másik gépen.

2009. jan. 12. 16:05
 2/12 anonim ***** válasza:
nézd meg total commanderrel is
2009. jan. 12. 19:29
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

1. Rossz a csatlakozó. Kilazulhatott a forrasztásnál, szóval kontakthiba.

2. Egyes gépeken (pl. enyém is ilyen) az alaplaphoz adott CD-ról kell az USB portot telepíteni (driver), addig szinte semmilyen USB eszközt nem ismer fel.

2009. jan. 12. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Ha csak egyetlen gépen jött elő a gond, akkor:

1- Jobbklikk a "Sajátgép"-en -> Kezelés

2- Számítógép-kezelés/Tárolás/Lemezkezelés

3/a- Ha itt látszik a pendrive, akkor jobbklikk rajta -> Meghajtó betűjel módosítása. (Olyan betűjelet válassz, amit egyébként nem használsz, mert ellenkező esetben összeroskadhat a gép) Most már az Intézőben is látszania kell a pendrive-nak...

3/b- Ha nem látszik a pendrive, akkor az adataidnak valószinűleg annyi, egy PC-hez tényleg értő ismerősöd/szervizes még megmentheti Neked az adataidat.

2009. jan. 15. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:
ugyanezt linuxon hogy lehet megcsinálni?
2009. jan. 29. 14:31
 6/12 youki válasza:
Sziasztok nekem + a nokia 6233 telefont nem ismeri fel azt írja ki hogy az USB eszközt nem lehet felismerni
2010. okt. 23. 23:00
 7/12 anonim válasza:
Az 500 gigás külső winchesteremet egyszer csak nem olvasta a Win 7. Nagyon nehezen, de meg tudtam csinálni, újból működik, bár minden letörlődött. Ugyanez történt egy 64 gigás pendrive-val is. Ezt viszont már nem tudom megcsinálni, mert a Saját gép (jobb klikk) -kezelő-lemezkezelés és csak betűt lehet módosítani, de nem jelenik meg sem prticiónálási lehetőség, se törlés, se inacializálás, semmi, pedig ezekkel variáltam az 500 gigásnál. Meg valahogy be tudtam rakni azt a Köteg-be, ezt meg most nem tudom. Ugyan miért ? tudna erre valami mondani valami okosat ?
2015. szept. 12. 22:20
 8/12 anonim válasza:
Az 500 Gigás külső winchesteremet meg tudtam ugyan csinálni, de a 64 Gigás pendrive-omat már nem. Nincs partíciója és nem is tudom partícionálni, mert nem kínálja fel. Formázni sem lehet, mert azt írja ki, hogy tegyek be lemezt. Szóval ennek annyi.Pedig azt hittem, ha az 500 gigás külső winyót sikerült láttatni a Windows-al, akkor sikerülni fog a pendrive-t. Hát tévedtem. Ez kuka, viszont az 500-as meg van mentve.
2015. szept. 13. 00:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Utolsónak üzenem, hogy van remény :)

Két ünnep között ment tönkre a Pendrive-om (USB3.0, 16GB). A Total Commander látta, mint meghajtó, de nem tudott hozzá csatlakozni. Ha bedugom a pendrive-ot, akkor adja a hangjelzést, de se formázni, se hozzáférni nem lehet.

Erre a megoldás: INNOSTOR MPTOOL v1.13 (nálam ez a verzió nyert, de kipróbáltam többet is). Be kell dugni a pendrive-ot, akkor ellenőriztetni kell a portokat, majd ha látod a megfelelő port számát, akkor be kell olvastatni a pendrive adatait... már ha tudja. Ha nem, akkor szét kell szedni és a chip típusát nekünk kell leolvasnunk, ez alapján vissza a programba és újra kell flashelni a pendrive-ot. Letöröl minden fizikai tárolót, partíciót és egységet, majd újrahúzza a firmware-t rajta, azt leformázza és kész. Kihúzod, újra bedugod és használatra kész :) Minden látni fogja!

Egy kis olvasnivaló a gugliban: how to fix the corrupted pendrive! :)

2017. jan. 3. 11:14
 10/12 anonim válasza:
Ugyan ez a probléma, nem tudom meg oldani win 10 em van... valami ötlet?
2017. jún. 11. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!