A pendrivomon semmi sem látszik. Azt jelzi, hogy a fele meg van telve, de mégsem mutat rajta 1 mappát sem (pedig 100%, hogy van rajta valami! ) Mi lehet a hiba? Hogyan oldhatnám meg?
Figyelt kérdés
Próbáltam már több gépben is, ugyanaz a helyzet...
Előbb próbáltam a Pandora recovery-vel (az elveszett adatokat lehet visszaállítani vele), de semmit sem jelzett ki.
Elkaptam egy csúnya vírust, épp az előbb instaláltam újra a pc-t, lehet, hogy a vírus a hiba okozója? Nagyon fontos adatok vannak rajta, és már holnapra kellenének. Mit tegyek?
2010. nov. 17. 13:58
1/5 anonim válasza:
Sajnos a pendrive-ok és minden más flash memória elég korlátozott élettartamú, úgyhogy ha már párezerszer írva és törölve lett, akkor lehet, hogy az élettartama végére ért.
2/5 anonim válasza:
Keress egy visszaállító progit (pl. getdataback) ha megvan, formázod, imátkozol, formázod, imátkozol és ennyi.
3/5 anonim válasza:
Talán leformázhatnád... gyors, egyszerű, és a legtöbb esetben hatékony megoldás. :)
4/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom formázni majd utána megnézni a pandora-val. reménykedem:S
2010. nov. 17. 15:09
5/5 A kérdező kommentje:
semmi...eltűntek az adatok. ennyi
2010. nov. 17. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!