Érvényes még a dell garanciám?
Van egy dell laptopom 2éve vettem ubuntu-val. azóta saját magam tettem bele plusz 1 gb ram memóriát, (gyárilag 2 most 3 giga van benne), merevlemezt 250-ről 320-asra cseréltem le, és ubuntu helyett win 7 van rajta.service tag alapján még van rá 1,5év garancia.
a merevlemez bad sector-os lett ezért akarom le gariztatni a kérdés az mivel nem a gyári merevlemez van benne érvényes-e még?
Tudtommal érvényét veszti a garancia ilyen esetben. Kérdezz rá, de mivel nem az eredeti merevlemez van benne, így nem az ő hatáskörük kicserélni.
Legfeljebb azt teheted hogy ahonnan vetted a merevlemezt, visszaviszed és ott cserélteted. Megjegyzem, hogy pár hibás szektor miatt nem biztos fogják cserélni.
garanciában intéztesd el a noti-hdd garanciáját, ott ahol azt vetted
gondolom ha belegondolsz neked is egyértelmű hogy ahhoz a vinyohoz a dellnek semmi köze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!