Processzorra érvényes akkor is a garancia ha húzva volt?
Figyelt kérdés
Ha veszek egy új Intel processzort, és nem az alap órajelen használom, és elromlik (akármi miatt) akkor érvényes rá még a garancia?2011. febr. 24. 19:17
2/21 A kérdező kommentje:
És ki lehet azt deríteni, hogy pl én nem alap órajelen használom? :)
2011. febr. 24. 19:47
3/21 anonim válasza:
Igen. Normális használattól ugyanis soha nem megy tönkre egy processzor.
4/21 anonim válasza:
Nem hiszem, hgy kideríthető lenne egy ésszerű tuning. És a processzorok is tönkremennek egy idő után hiába használod normálisan. "fáradnak" benne az alkatrészek
5/21 anonim válasza:
Mi fárad benne konkrétan? Mondd már meg légyszíves!
6/21 anonim válasza:
19:51-es válaszolóval egyetértek, ha ésszerűen csinálod, nem hiszem, hogy észreveszik. És igen, normál használat mellett is tönkremegy egyszer... Pl a hőingadozás, meg a sima használat is fárasztja, előbb-utóbb tönkreteszi. Tuningnál is leggyakrabban azért megy tönkre, mert túl meleg lesz a processzor, ami hamarabb megöli.
7/21 Captain Frájer válasza:
Ki tudják deríteni. Nem tudom a módját, de volt egy 2 magos E6600-am, csak 200 megahertz-et húztam, mert nem mertem többet és mikor tönkrement, visszavitettem gari futárral, mire kaptam egy értesítést, hogy nem vagyok jogosult pénzvisszafizetésre, mert elállítottam a gyári órajelet 201 Mhz-el. Később kiderült, hogy gyártási hibás volt a proci, de ennek ellenére eljátszottam a garit :(
8/21 anonim válasza:
Felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mi van, ha a számtechboltban húzzák a procit? Én a gépem alkatrészeit magamnak válogattam össze és 'tuning összerakást' kértem. Így a processzor órajelét megemelték. Ilyenkor automatikusan elveszik a garancia?
9/21 anonim válasza:
Mi fárad el benne? Szerinted örök életű? Tény, hogy normál használat meett akár 10 20 évet is mennének(a tuning ezen rövidít valamelyest) de egyszer az is elromlik. A processzorokban is vannak "kábelek", forrasztások azok se örök életűek és időbe romlik a vezetői képességük.
10/21 anonim válasza:
Jajj, de sötét vagy, istenem... Mégis mitől romlana a vezetőképessége? Látom jó nagy ívben elkerted az Anyagtudományi Kart...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!