Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » BenQ ZOWIE XL2566X+ monitor...

BenQ ZOWIE XL2566X+ monitor vásárlását tervezem TN panel mennyire gáz általános játékoknál?

Figyelt kérdés
Főleg CS2-vel játszok arra használnám 80%-ban, néha játszok újabb/más játékokkal is, ott mennyire néz ki rosszul egy több éves IPS panelhez képest? (Most ilyet használok)
tegnap 17:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A színe sokkal rosszabbnak fognak tűnni de amúgy kompetetív gamingre megfelelő. De figyelj ha ezt akarod venni enyi pénzt ne költs rá. Haver ne hogy egy 350k el költs egy tn kijelzőre.

[link]

ez csak 240 hz-s de kb egy 300k val olcsóbb és jobb panel van rajta

tegnap 18:10
 2/11 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, de te most belinkelsz nekem egy 3 éves IPS monitort , hogy ne költsek sokat. Nem ez volt a kérdés, hogy milyen olcsón tudom kihozni.

Ha nem TN-t néznék akkor meg új Oled-et vennék ugyanennyiért vagy drágábban.

tegnap 18:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
És az baj hogy három éves, mi megromlik így is szebb lesz mint a Tn panel? és ha 300 k ráköltesz egy monitorra akkor a minimum hogy oled legyen. Miért akarsz 1080p ben Tn monitorral játszani ha van 300k akkor vegyélk 2k-4k oled monitort. ha meg nem viszi el a géped akkor 100k többet ne költs monitorra
tegnap 18:59
 4/11 A kérdező kommentje:

Most már a "ne haragudj" nélkül, de ha valamihez nem értesz ne okoskodj és ne válaszolj többet.

A gépem viszem a 4k-t is mivel 2 évente cserélem a legjobbra. De nem ez volt a kérdés.

tegnap 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
"A színe sokkal rosszabbnak fognak tűnni de amúgy kompetetív gamingre megfelelő" itt a válasz elsőnek leírtam. Oda írtam mellé + egy tanácsot hátha nem értesz hozzá és elkötöld a pénzed olyanra amire nem akarod/kell. Én segíteni akartam azt hogy te abból azt a részt vetted észre amit sértésként értelmeztél és ebből elkezdtél sértegetni ne haragudj-gyal utána meg ne haragudj nélkül az már bunkóság. Értem én hogy az feljődik a technika és az újjabb jobb. De szerintem még mindig jobb befektetés venni egy régebbi ipst mint egy új tnt. Ez az én véleményem. Segíteni akartam pont
tegnap 19:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem nem befektetés kell mivel pár év és kidobom és veszem a következőt, hanem a legjobb teljesítmény CS-re amivel a legtöbbet játszom. A kérdés az, hogy elfogadható e a minőség a többi játékra vagy nagyon rossz a TN panel és kb. csak a competitive gaming-re való.
tegnap 19:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát attól függ mi az a többi játék egy singlepalyer játék mint mondjuk egy cyberpunkon igen nagyon vacakul néz ki. Addig nem is veszed észre a különbséget amíg nem voltált Ips-oleden de ha visszaváltasz az elején vacak lesz. Ha viszont tényleg nagy részeben cs2 ni akarsz néha mellé talán valorant fortnite Tf2 Wow Dota stb arra bőven jó lesz és nem lesz hiányérzeted
tegnap 19:53
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem mániám monitoron, hogy nagyon jól nézzen ki valami, néha játszok ilyen játékokkal mint Cyberpunk, régen GTA5 meg majd ha kijön akkor GTA6 , de inkább CS2 nagy részben. Néha Dota2 nagyon ritkán PUBG.

Szóval kvázi CS-hez venném. Néztem Oledből is 360hz monitorokat , de azok 27 colosak ami nem kell nekem CS-hez. És igazából a 4k-ra sincs igényem. Inkább a gyorsaságra és tiszta képre ami jelenlegi tesztek alapján ez a monitor a nyerő.

Csak afelől vannak kétségeim, hogy mennyire "rosszul" néz ki mondjuk Cyberpunk közben, valóban ocsmány vagy csak annak tűnik fel aki ezekkel a játékokkal játszik inkább és hozzá van szokva a szeme a széphez és igényli is.

tegnap 20:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Igazából nem a váltásnál észreveszed de utána ha hozzá szoksz nem fog feltűnni. És nem a Cyberpunk semmiképpen sem ocsmány bármilyen monitoron csak mondjuk egy oleden jobban látszódik a színek mélysége. Btw ha nem gond megkérdezhetem hogy min nyomod(csak szakmai ártalom) ;)
tegnap 20:21
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha a gépre gondolsz akkor 9800x3d és 7900xtx, tervben volt egy frissítés az Nvidia 5 széria kijövetelével, de elég lehangoló volt az egész, szóval kivárok egyelőre. Jövőre lejár a gari a kártyáról, szóval előtte mindenképpen váltani fogok.
tegnap 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!