Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hónap végén jön az Ati-faló...

Hónap végén jön az Ati-faló Gtx580. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Elvileg lesz gtx570 ami a gtx480 szintjén lesz de jóval kevesebb fogyasztással, melegedéssel, és újabb lapkával.

[link]

2010. nov. 9. 09:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Igen, a te válaszod kifejezetten jó volt! :)

Én is azért várok inkább.

2010. nov. 10. 17:48
 22/23 anonim válasza:
Hát szerintem se lesz ez ATI-faló, hisz mindig újra és újra adja az új kártyákat... Szerintem mind a kettő ugyanolyan... Videokártya. Semmi több...:) Van, hogy az egyik áll jobban, van hogy a másik. Az AMD videokártyákban jobban teljesít mint az intel. Ez tény. Viszont processzorba hátrányba van, jócskán. De szerintem egálba vannak.:)
2010. nov. 11. 18:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Csak annyit fűznék hozzá, hogy szerintem végső soron mindegy, a teljesítmény a lényeg. Bár az utóbbi években inkább, mintha az Nvidia lett volna lemaradva. Késtek vagy félévet a DX11-el, némelyik architektúra nem igazán sikerült jól. Ha jól emlékszem pont a GTX4xx sorozat, kivéve a GTX460-at, mert az már másfajta magra épül.

És nem mintha AMD-párti lennék, de több, mint két éve van egy HD3870-em, és még mindig mennek rajta a játékok. Előtte meg egy Geforce 7600GT-m volt, azzal is meg voltam elégedve.

Azt pedig nem hinném, hogy az Nvidia kártyái sokkal nagyobb órajeleken működnének.

2010. nov. 11. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!