Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hónap végén jön az Ati-faló...

Hónap végén jön az Ati-faló Gtx580. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

Elvileg lesz gtx570 ami a gtx480 szintjén lesz de jóval kevesebb fogyasztással, melegedéssel, és újabb lapkával.

[link]

2010. nov. 9. 09:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Persze a 295 de most már DX11 vga-król beszélünk.

Az 5970 valóban gyorsabb de csak 10%-kal.

És nem csak a sebesség számít a kártyáknál ti is tudjátok...

2010. nov. 9. 10:12
 12/23 anonim ***** válasza:

Jó lesz az olyan 30-35%-nak is.

[link]

Nem is tom miért foglalkozok veled csak bosszant a butaságod:D

2010. nov. 9. 10:17
 13/23 A kérdező kommentje:

Jaja, csak az én butaságom az amit szemmel látok, (mivel volt dolgom mindegyikkel), a te okosságod pedig amiket neten nézel. Egyébként van értelmes Techdemo is.

Volt nekem már ati kártyám a kezdetektől, de jó pár éve már nincs. A halálért nem vennék. Nem beszélve róla elöbb is megdöglenek! Tudom mert barátomnál 2 évente szarik be, én meg a három évest is eladtam egy illetőnek akinek most is működik.

Te viszont a hülye fórumokon okosodsz.

De persze tudom én vagyok a hülye meg én nem értek hozzá.

De tök mindegy elég ha én tudom, nem akarom senkinek megmagyarázni csak leírtam.

2010. nov. 9. 11:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Elég régóta AMD kártyákat használok, a kettő között a különbség kb. annyi hogy az ATI olcsóbb. A px az tényleg hiányzik alóla de mást nem nagyon hiányolok (ugyanúgy van pl. 3D) Amúgy kifejezetten örülök, hogy versenyeznek, így mennek lefele az árak. XD
2010. nov. 9. 11:40
 15/23 anonim ***** válasza:

akkor verd ki az nVidiára lúzer.. nemtom mit kell ezen pattogni.. azért írsz ki kérdést h veszekedjenek alatta?? az aTi is tökéletesen megfelel, nekem 2 nVidia kari halt meg 1 éven belül és nem régi szarok.. aTi kari is elbaszódhat meg nVidia is. Mi lenne itt ha mindenki kiárná kérdésbe folyton h "Na kijött az új aTi meg nVidia kari mit szóltok hozzá?" Ugyis a fanatikus nVidia-sok az aTi-t fogják szidni az Ati-sok meg a nVidia-sokat.

Mindkét gyártótól vannak jó szériák, mindenki aztveszi ami neki teccik és megfelel a pénztárcájának. :)

2010. nov. 9. 11:46
 16/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező...néha baromságot beszélsz.
2010. nov. 9. 12:06
 17/23 anonim ***** válasza:

Kérdező: szerintem tőled azért hozzáértőbbek tesztelik a VGA-kat mondjuk a prohardver-nél. Ez az "előbb behal" dolog meg hülyeség. Az Nvidia és az AMD is csak tervez. A TSMC gyártja a chipeket, aztán a partnerek meg összepakolják egy pcb-re a többi alkatrésszel. Szerintem a partnereket kéne elővenni, ha rossz minőségű alkatrészeket használnak fel. Olyat én még nem láttam, hogy 2 év után az összes gyártó kártyája elkezd behalni.

"Te viszont a hülye fórumokon okosodsz."

Te is azt csinálod.

2010. nov. 9. 12:15
 18/23 A kérdező kommentje:

Aki ide írt, mindnek ati kártyája van :D

És nem én keztem a veszekedést, mert tulajdonképpen a kérdésre egy válasz se jött.

2010. nov. 9. 14:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Milyen választ vársz erre a kérdésre?

"Hónap végén jön az Ati-faló Gtx580. Mit szóltok hozzá?"

Pár lehetséges válasz:

-Nem szólunk hozzá semmit.

-Qwára nem aTifaló, és nemszólunk hozzá semmit.

-És mivan akkor ha jön, ugy kérdezed mintha valami nagy dolog lenne h kijön egy új kari.

Nem csak aTi-sok írnak szerintem, csak ezzel a kijelentéseddel igazoltad h te vagy egy nVidia fan vagy aki úgy éli ki magát h isteníti ezt a márkát és leszolja a másikat! :)

2010. nov. 9. 22:56
 20/23 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:40

Én a kérdésre válaszoltam, csak olvasd el ;)

2010. nov. 10. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!