Hónap végén jön az Ati-faló Gtx580. Mit szóltok hozzá?
Elvileg lesz gtx570 ami a gtx480 szintjén lesz de jóval kevesebb fogyasztással, melegedéssel, és újabb lapkával.
Persze a 295 de most már DX11 vga-król beszélünk.
Az 5970 valóban gyorsabb de csak 10%-kal.
És nem csak a sebesség számít a kártyáknál ti is tudjátok...
Jó lesz az olyan 30-35%-nak is.
Nem is tom miért foglalkozok veled csak bosszant a butaságod:D
Jaja, csak az én butaságom az amit szemmel látok, (mivel volt dolgom mindegyikkel), a te okosságod pedig amiket neten nézel. Egyébként van értelmes Techdemo is.
Volt nekem már ati kártyám a kezdetektől, de jó pár éve már nincs. A halálért nem vennék. Nem beszélve róla elöbb is megdöglenek! Tudom mert barátomnál 2 évente szarik be, én meg a három évest is eladtam egy illetőnek akinek most is működik.
Te viszont a hülye fórumokon okosodsz.
De persze tudom én vagyok a hülye meg én nem értek hozzá.
De tök mindegy elég ha én tudom, nem akarom senkinek megmagyarázni csak leírtam.
akkor verd ki az nVidiára lúzer.. nemtom mit kell ezen pattogni.. azért írsz ki kérdést h veszekedjenek alatta?? az aTi is tökéletesen megfelel, nekem 2 nVidia kari halt meg 1 éven belül és nem régi szarok.. aTi kari is elbaszódhat meg nVidia is. Mi lenne itt ha mindenki kiárná kérdésbe folyton h "Na kijött az új aTi meg nVidia kari mit szóltok hozzá?" Ugyis a fanatikus nVidia-sok az aTi-t fogják szidni az Ati-sok meg a nVidia-sokat.
Mindkét gyártótól vannak jó szériák, mindenki aztveszi ami neki teccik és megfelel a pénztárcájának. :)
Kérdező: szerintem tőled azért hozzáértőbbek tesztelik a VGA-kat mondjuk a prohardver-nél. Ez az "előbb behal" dolog meg hülyeség. Az Nvidia és az AMD is csak tervez. A TSMC gyártja a chipeket, aztán a partnerek meg összepakolják egy pcb-re a többi alkatrésszel. Szerintem a partnereket kéne elővenni, ha rossz minőségű alkatrészeket használnak fel. Olyat én még nem láttam, hogy 2 év után az összes gyártó kártyája elkezd behalni.
"Te viszont a hülye fórumokon okosodsz."
Te is azt csinálod.
Aki ide írt, mindnek ati kártyája van :D
És nem én keztem a veszekedést, mert tulajdonképpen a kérdésre egy válasz se jött.
Milyen választ vársz erre a kérdésre?
"Hónap végén jön az Ati-faló Gtx580. Mit szóltok hozzá?"
Pár lehetséges válasz:
-Nem szólunk hozzá semmit.
-Qwára nem aTifaló, és nemszólunk hozzá semmit.
-És mivan akkor ha jön, ugy kérdezed mintha valami nagy dolog lenne h kijön egy új kari.
Nem csak aTi-sok írnak szerintem, csak ezzel a kijelentéseddel igazoltad h te vagy egy nVidia fan vagy aki úgy éli ki magát h isteníti ezt a márkát és leszolja a másikat! :)
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:40
Én a kérdésre válaszoltam, csak olvasd el ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!