Miért vannak tele az apróhirdetések amúgy full új gépekkel ?
Nem értem ezt az egészet hogy amúgy hol találják ebben a hasznot. Hiába osztok szorzok egyszerűen nem értem minek..
Én most raktam össze az én gépemet de biztos nem adnám el mert konkrétan nem hogy haszon nem lenne rajta, hanem csak a mínuszok.
Olyan oldal sincs ahol olyan sokkal olcsóbban be szereznének hogy ez az egész megérje valahogy.
Mégis napi 5-6 olyant látok hogy teljesen új 3 év garanciális gépeket adnak el. A mai kedvencem egy olyan volt hogy én is 750-ből megoldottam volna az egészet újonnan..és 700 ért volt hirdetve.
Még akkor sem értem amikor oda írják hogy “kihasználatlanság miatt eladó”
Ha még ez igaz is..akkor miért 1 hétre utána jut az eszükbe az embereknek? Ennyi pénzekkel nem értem hogy nem lehet amúgy elszámolni vagy igényt felmérni.
Egyszóval bárki tudja amúgy mi ez az egész ? Mert komolyan mondom nem értem 😆
Nagyker áron veszik, manapság bevett szokás hogy kisebb nagyobb vállalkozások / kereskedések apróhirdetésekben így hirdetik az összeszerelt gépeiket, mivel 1 csomószor ingyens 2 ha van is díja nagyságrendekkel olcsóbb (általában pár száz forint) mint saját hirdetést feladni.
A hirdetések szövegei azért olyanok amilyenek mert sok platformról a kereskedések / vállalkozások ki vannak tiltva és csak magánszemélyek kereskedhetnek, így úgy fogalmazzák meg a hirdetést mintha magánszemélyek lennánek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!