Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért vannak tele az apróhirde...

Miért vannak tele az apróhirdetések amúgy full új gépekkel ?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt az egészet hogy amúgy hol találják ebben a hasznot. Hiába osztok szorzok egyszerűen nem értem minek..

Én most raktam össze az én gépemet de biztos nem adnám el mert konkrétan nem hogy haszon nem lenne rajta, hanem csak a mínuszok.

Olyan oldal sincs ahol olyan sokkal olcsóbban be szereznének hogy ez az egész megérje valahogy.

Mégis napi 5-6 olyant látok hogy teljesen új 3 év garanciális gépeket adnak el. A mai kedvencem egy olyan volt hogy én is 750-ből megoldottam volna az egészet újonnan..és 700 ért volt hirdetve.

Még akkor sem értem amikor oda írják hogy “kihasználatlanság miatt eladó”

Ha még ez igaz is..akkor miért 1 hétre utána jut az eszükbe az embereknek? Ennyi pénzekkel nem értem hogy nem lehet amúgy elszámolni vagy igényt felmérni.

Egyszóval bárki tudja amúgy mi ez az egész ? Mert komolyan mondom nem értem 😆

ma 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyker áron veszik, manapság bevett szokás hogy kisebb nagyobb vállalkozások / kereskedések apróhirdetésekben így hirdetik az összeszerelt gépeiket, mivel 1 csomószor ingyens 2 ha van is díja nagyságrendekkel olcsóbb (általában pár száz forint) mint saját hirdetést feladni.

A hirdetések szövegei azért olyanok amilyenek mert sok platformról a kereskedések / vállalkozások ki vannak tiltva és csak magánszemélyek kereskedhetnek, így úgy fogalmazzák meg a hirdetést mintha magánszemélyek lennánek.

ma 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyennel én is találkoztam, bár én félkonfigot vettem, aztán kérték az adataim hogy számlázzanak. Bár azon az oldalon pont engedélyezett a vállalkozás általi hirdetés, a főoldalon kiemeltek csak olyanok.
ma 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 lehet máshol is hirdetnek ahol ki vannak tiltva a vállalkozások és idősporolásbol nem írják át külön mindegyik oldalra a hirdetés szövegét. Ugyanazzal a szöveggel teszik fel mindenhová.
ma 16:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Most az ünnepek elôtt jól felvásároltak mindent az oldalról és alig van alkatrész. Összerakott gépek persze megszaporodtak. Párat én is csináltam, mert jó buli, még ha nem is szeded meg magad, de most esélytelen. Szedettvedett komplett gépek, majdnem új árú alkatrészek, vicc az egész.
ma 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló (is) leírta a lényeget, ezek nem a meggondoltam magam és kifutottam a 14 napos elállástól vásárlások, hanem biznisz.
ma 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!