Ez a DLSS 4 már csak szerintem túlzás?
Szerintem ezt ki sem kellett volna már adni vagy ha igen akkor elég lett volna a következő generációban, mert jónak tűnik az, hogy 4K-ban is akár 10x annyi fps-t tud csinálni és 8K felbontásra is alkalmassá teszi a kártyákat. De az az fps amit adni tud mostmár láthatóan darabos lesz sztori alapú játékokban is a hardwere unbox videója szerint. A DLSS 3 még oda pont jó volt, akárhogy is ha nem lesznek nagyon jó áron, vagy jó teljesítménnyel nem fogok rohanni venni ilyen kártyát elég nekem egy használt RTX 4060 is legfeljebb 100 ezerért.
Akkor, a következő generációkban mi lesz mindig kiadnak egy új DLSS verziót amiknek egyre kevésbé lesz értelme az idő előre haladtával mert teljesen hamis fps-t lehet majd elérni velük. Az AMD meg még mindig nem rakta bele az FSR 3-at se pár éves játékokba mint az Nvidia, kivéve a cp-t de az alap és náluk is lesz FSR 4, ha versenybe akarnak maradni először a 3-at kellene rendbe tenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!