Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pendrive (3.2) -nál normális,...

Pendrive (3.2) -nál normális, hogy csak 3,5 - 5,4 MB/s közötti sebességgel másol a laptopról?

Figyelt kérdés

Elvileg minőségi darab, 256 GB-os 3.2 Kingston, és mégis.

Függ a formázástól, hogy exFAT vagy NTSF? Most exFAT-on van.

jan. 1. 22:03
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

ez nem kérdés, csak fura, hogy az se fixen hozza az ígért sebességet.

de nyilván más a helyzet :) csak tudnám, mire találták ki ezt az 5 körüli írási sebességet, hát viccnek is rossz.

jan. 2. 01:00
 22/34 A kérdező kommentje:

Nos, rendeltem egy ilyen jobb Kingstont, amit linkeltél, ugye azt írják, az írási 900, az olvasási sebesség pedig 1000, de én nem értem , mi történik, mert ez is max 15-20 MB/s-sel ír, és ez is ingadozik, olykor lemegy 5-re is tartósan.

úgyhogy még a 70 ígérete is messze alul marad, nemhogy a 900-at tudná.

szóval mit kellene tennem? hogy gondolták ezt a 900-as értéket?

Vagy ennyire eltűntek már a minőségi darabok és ne is keressem?

jan. 23. 14:09
 23/34 A kérdező kommentje:

még arra gondolok, esetleg függhet ez a PC akármilyen beállításától?

bár ennek ellentmond, hogy próbáltam 3 éve vett winyót és pendrivet és azok mennek szépen a megadott sebesség körül. szóval mi folyik itt? :(

jan. 23. 14:14
 24/34 anonim ***** válasza:

Új hozzászóló vagyok.

Mikor a géped kiadja a parancsot a másolásra, akkor van egy átmeneti tár, oda kerül majd onnan íródik ki, de aztán ez a tár megtelik és akkor már a tényleges írási sebességet mutatja.

Tehát, ha az elején gyors, de aztán belassul, akkor emiatt lehet.

Én meg szoktam nézni teszteket a neten, és megnézni ott mit írnak a konkrét típusról.

Mi a típus pontosan?

jan. 23. 16:17
 25/34 A kérdező kommentje:

szia, adom a linkjét mindkettőnek.

igen, először megindul kb 30-40 MB/s sebességgel, de ezt csak pár másodpercig tartja, és leesik 5-6-10 KB/s-re, és ezen is marad vagy még süllyed inkább (néha akár 500-60 KB/s-ra is).

akár a pendrive akár a külső winyó. hát ez valahogy nem oké így.

főleg a pendrive tényleg a gyorsaság miatt kellet volna, a leírásban 9000/1000 van, és másokat is kérdeztem, állítólag tényleg az egyik legjobb, na ehhez képest ez is 10 MB/s körül vagy alatta ír. nagy ritkán felugrik 30 körülre pár másodpercre, de a jellemző sebesség 10 körül van. ez így vicc.

és tényleg fura jelenség, hogy a régi pendrivem és winyóm bezzeg ír, ahogy kell (winyó ugyanez a típus, a pendrive pedig egy Sandisk

( [link]

pendrive:

[link]

winyó:

[link]

jan. 23. 17:15
 26/34 anonim ***** válasza:

Nos ami még nem mindegy, hogy egy nagy fájlt másolsz, vagy sok kicsit, próbáld ki 1db nagy fájl másolását. Vagy teszteld valami programmal.

Crystal Diskmark.

jan. 23. 18:14
 27/34 A kérdező kommentje:

hát én próbáltam is-is.

80GB-nyi videoanyagot, ami nem sok file volt összesen, aztán másik 80GB, amiben meg volt 20 ezer db file. és mindegyikkel lassú.

de elméletileg melyiknek kellene a gyorsabbnak lennie? 1 nagy filenak vagy sok kicsinek?

jan. 23. 19:10
 28/34 anonim ***** válasza:

Az egy darab nagyobb fájlnak.

[link]

jan. 23. 20:03
 29/34 anonim ***** válasza:
Akkor a lapi nem tudja, vagy nincsenek fent az usb vezérlők
jan. 23. 20:32
 30/34 A kérdező kommentje:

kösz, de én akkor valamit elronthattam szerintem.

azokat a bizonyos usb-vezérlőket hogyan tudom rátelepíteni vagy hol találom? valószínű. hogy nincsenek, én nem tettem rá, eszembe se jutott ilyen.

jan. 23. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!