Erről tudnák normális sebességgel játékokat futtatni? Mit gondoltok róla?
A benne lévő merevlemez sebessége jó, viszont az usb miatt van egy szűk keresztmetszet. Igazából mehetnek róla a játékok, hiszen amikor játszol akkor a ramba beöltődik. A gond ott lesz amíg betöltődik, lassan fognak elindulni a nagyobb játékok, illetve olyan játékok esetén, aminél van menet közbeni töltés, pl pályaszakaszok, ott érezhető lesz az usb sebessége.
Viszont ha már betöltött a játék, akkor onnantól kezdve nem szól bele ez a külső hdd, a gép többi hardverén fog múlni, hogy hogy fut az adott játék
Persze.
Mario, Doom, Hexen, Heretic, GPL, Quake mind elfut majd róla.
Viccet félretéve nem elég specifikus a kérdésed, mert egyrészt milyen játékot szeretnél futtatni és mi az a normális sebesség?
Gondolom 30fps-re gondolsz, az teljesen elég minden játékhoz a többi csak parasztvakítás. Az bőven megy majd róla, másrészt a vinyó annyira nem befolyásolja a legtöbb játék működését manapság, főleg ha USB3-as sebességgel visz át adatot. Én ezer éves vinyóról játszom, semmi gondom vele, ennek bőven tudnia kell teljesíteni.
Mondjuk én félnék ekkora háttértárat venni, ha elszáll, akkor 4tb száll el egyszerre. Inkább 4 1TB-s-ben gondolkoznék, ott kisebb az adatvesztés veszélye.
Gyorsan csináltam egy tesztet régebbről van egy 1Tb külsőm (Adata 5400 rpm ) gyorsan rádobtam a Res 2-őt szerintem ahhoz képet egész jól betöltődött ha megnézem hogy mekkora a játék úgyhogy a jövőben lehet benevezek egyre de persze kisebbre nem kell az a 4TB nehogy tényleg elszálljon!
A másik kérdésem akkor hogy a játékok futtatása végett gondolom hogy azért gyorsabban is fog töredezni a lemez mint egy belsőnél ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!