Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Honnan tudom letölteni a...

Honnan tudom letölteni a Cod2-t és a Cod 4-et?

Figyelt kérdés
A multiplayer részével játszanék leginkább.

dec. 31. 03:08
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

CoD 2: [link]

CoD 4: [link]

dec. 31. 04:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Thx.

És ezt már úgy töltöm le hogy fel fog engedni a cod4 öregekhez?

dec. 31. 05:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hivatalos szerver már rég nincs, ezek nagyon régi játékok. Ilyen rajongói szerverek lehet, hogy vannak, de hogy mi a menete az ilyenhez csatlakozásnak, abban nem tudok segíteni, nem vagyok egy nagy multis.
dec. 31. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Kb másfél éve játszottam cod2 multival. Akkor úgy volt, hogy volt egy oldal, ami listázta a még futó szervereket. Meg nem mondom mi. És a multit elindítva, 0(nulla, vagy angol bill-en a ~) ez megnyitja a consolet, és oda beírod az oldalról az ip címét a kívánt szervernek, így:

/connect 221.##.##.##

Egy számsor szokott lenni... nem tudom miért ip címmel kell elérni, miért nem egy normális weboldal címhez csatlakozik.

Már amennyire rémlik ilyen távlatból...

tegnapelőtt 08:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!