Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vadonatúj Trust 25348 GXT836...

Strongest kérdése:

Vadonatúj Trust 25348 GXT836 Evocx billentyűzetem nem világít, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
A Windows kompatibilis vele, ez egészen biztos. Fogtam, összedugtam, gépelni is tudtam vele, csak éppen "sötét" vagyis a dobozon meg mindenhol beharangozott világításnak se híre se hamva. Próbáltam az FN gombot lenyomva tartva a Del, End illetve a PgDn gombokat nyomva jobbról-balra, mindenhogyan, de még csak pislákolás sem volt. Media Marktban vettem vadiújan, akkor most vigyem vissza?

tegnap 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valami saját programot / drivert kell hozzá telepíteni?
tegnap 18:38
 2/5 CspCsj ***** válasza:

Google gyorskeresésre a gyártó weboldalát adja be:

[link]

Itt a "Downloads" gombra nyomva letölthető a kézikönyv, amiben:

Fn + Home = világítás bekapcsolása

Fn + Del = világítás ki-bekapcsolása

Fn + PgUp = világítás fényerejének növelése

Fn + PgDn = világítás fényerejének csökkentése

Fn + Ins = világítás effekt gyorsítása

Fn + Del = világítás effekt lassítása

Talán csak a PgDn nyomogatásával teljesen levetted a fényerőt...

tegnap 20:06
 3/5 CspCsj ***** válasza:

Bocs elírtam a másodikat:

Fn + End = világítás ki-bekapcsolása

tegnap 20:07
 4/5 Laly1972 válasza:
Nekem is egy Trust van. A világítás teljesen ki kapcsolható, a fényerő is állítható rajta.
tegnap 20:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

# 1: Én nem találtam semmilyen drivert. Szerintem régen rossz, ha 2024-ben ilyen eszközökhöz driver kell.

# 2: Eleve amikor összedugtam a házzal, akkor sem volt semmiféle világítás. Az írásod alapján figyelmesen végig próbálgattam a gombokat, de semmi :( Viszont gépelni még mindig tudok vele, illetve a többi gomb is simán működik (pl. Internet - gombnyomásra) egyedüli, hogy nincs világítás.

ma 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!