Milyen egeret, billentyűzetet ajánlotok?
Sikeresen eláztattam a billentyűzetem, szóval szükségem lenne egy újra. Egy Trust Tecla volt, szóval hasonló szinten gondolkozom.
Szempontok:
- Vezeték nélküli desktop legyen.
- 10.000 környékére gondoltam.
- Legyen megbízható. A Trust egerének görgője elég hamar elkezdett rosszalkodni, a billentyűzet sokszor nem érzékelte, ha egyszerre 2 billentyűzetet nyomtam be. Szóval olyat szeretnék, ahol ilyenekkel nincs gond. (Akár márka tippnek is örülnék.)
- Örülnék, ha az egér is jó lenne. Kézreálló, jó görgővel, jó vagy állítható dpi-vel, esetleg extra funkciógombokkal. (Játszom néha, nem tudom, hogy ez mennyire számít.)
- A billentyűzeten örülnék legalább egy némító médiagombnak.
- Ha úgy van, akár 2 hetente is cserélgetem az elemet, de jó lenne, ha nem kéne. A Trust-nél elég volt 1-2 havonta cserélni.
- Magyar billentyűkiosztás.
- Mindenképp csak 1 portot kelljen a gépbe dugni.
Extrák, amik jók lennének, de gondolom ebben a kategóriában nem kapom meg és nem fő szempontok:
- Örülnék, ha világítós lenne a billentyűzet.
- A vízállóság is jól jönne... :D
Rendelés szempontjából emagra vagy mediamarktra gondoltam. Esetleg interspar.
Szóval egeret és billentyűt is akarsz vagy most az elázott billentyűzetet cserélnéd le?
És egyesével szánnál rá 10k-t vagy egyben a kettőre?
Nem mindegy :D
Trust termékek közül biztos hogy még a kettőt egyszerre is meg tudod venni 10-15 környékén.
Magyar, világítós, vezeték nélküli, búvárkodás közben is müködjön, olcsó, csöndes, kézreálló, megbízható legyen...
Tippelhetek? Te a Marsról jöttél.
#2 te de gonosz vagy, miert varsz segitsget akkor?
nyomd a pirosat ugy elobb lesznek periferiaid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!