Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem nagyon találtam magyar...

Darklord88 kérdése:

Nem nagyon találtam magyar hibaelhárítást a coil whine jelenségre.? Most cseréltem egy rx 580at rx 6600xtre.Játékokat viszi,stressztek ok de hallatszik a vga felől kis ciripelés,mintha a hdd töltés hangja kb olyan. Olvastam ,hogy ez gyári termelési

Figyelt kérdés
hiba az 5000res meg 6000res szériáknál.Feltételezem a tápom nem az oka ,ha előtte egy nagyobb áramfelvételű vgánál nem csinálta ezt.Erre van valami megoldás vagy próbáljam nem figyelembe venni?
dec. 24. 02:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Erről lenne szó.Már amennyire hallható https://www.youtube.com/watch?v=-6bIWWYQVYk
dec. 24. 05:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez normális, minden videokártyánál. A működési elvükből fakadóan rezegnek a coil-ok, azaz a tekercsek (bár manapság inkább kis dobozkák formájában van már), ami hanggal jár. Elég változó, hogy ez mennyire zajos, és a táp is befolyásolja, a GPU frekvencia, feszültség is befolyásolja, nagyon változazos, akár azonos szérián nelül is két különböző darab teljesen más zajt csaphat. De nyilván ezért nem éri meg cserélgetni semmi általában..
dec. 24. 08:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Fejlesztés miatt lett cserélve.De előtt ilyennel még nem találkoztam.Ennek lehet baja ettől a rezgéstől?
dec. 24. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!