Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » JÓ led-es, magyar kiosztású...

JÓ led-es, magyar kiosztású billentyűzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagy álmom egy szép, színes, magyar billentyűzet :)

Kaptam egy Logitech G213-ast. Nagyon szép, nagyon csini...

...de legszívesebben kihajítanám az ablakon.

Nem vagyok az a fajta, aki az ajándék ló szájában turkál, sőt. De ez egy katasztrófa.

Csomó billentyűzet alig akar működni (nem kosz miatt, már a dobozból előkapva is ilyen volt, de átpucoltattam szakival is) és sajnos ez típushiba.

Úgy kell néha írnom rajta, amikor megmakacsolja magát, mint valami őrült zongorista, mert másképp nem megy. Aztán hiperérzékeny lesz a szóköz, és jó szellősen kezdek el írni.

Hiszti vége. Melyik az a fajta billentyűzet, ami szép (igen, fontos szempont számomra) és még jó is?

Nem vagyok nagy gamer, kábé a Minecraft és a Sims játékokkal ki is merül az igényem. Inkább írni szoktam, ahhoz meg nem árt, ha használható a klaviatúrám.

Köszönöm!

aug. 23. 16:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!