Semmi értelme ezeknek a high end cuccok tesztjének szerintetek is?
Tehát már a könyökömön jön ki amikor tele van a tik tok dettó ugyan az a konfiggal legkomolyabb i9 legdrágább ramok 4090 ek mindehol és az az unalmas lian Lee ház de mindegyiken 😂 de ez csak a tik tok.
Tele van a YouTube is ilyen cuccokkal mintha megállna a világ ha nem ilyeneket vennél..az összes teszt közül egyikből sem tanul semmit az ember egyáltalán..tehát amikor a fortnite-ot mutogatják elképesztő hihetetlen teljesítményben (lowon) hogy mekkorát megy akkor mire is gondolnak?
De ha legalább valami egyedit látna az ember mint például linus technél stb..de hogy mi értelme 5 millióért venni gépet…vagy azt hiszik hogy így egyediek meg irigyek rájuk az emberek ? Amúgy az lennék ha nem mindekinek valahogy ilyen lenne..így már csak unalmas.
Vagy őszintén bármi értelme ennek az egésznek ? Komolyan nem látom semmi értelmét..ezeket is mint a anno a titán X-ket is ki lehet dobni a kukába.
Ilyen max középkategóriás gépeket szoktam amúgy megnézni de ezeken le sorvad az agyam
Szerintem pont ezért van sok kattintás ezekre, mert a többség nem engedheti meg magának, de azért kíváncsi rá, hogy néz ki, mit tud.
Nem kötelező megnézni egyébként, van teszt sok belépő vagy középkategóriás hardverről is, Tiktokon mondjuk nem tudom, de YT-on biztos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!