1080p - 27" monitoron jól néz ki?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, hogy veszek egy 27"-s 1080p 180hz-es monitort viszont azt hallottam, olvastam, hogy elég rosszul néz ki a 1080p ekkora monitoron ez igaz? Most egy 75hz-es 24"-os 1080p monitoron van de kevés a Hz.. régebben volt egy 165hz-es monitorom és egyszerűen nem tudok 75Hz-en játszani 165 után. Attól félek, hogyha veszek egy 1440p-s monitort a videokártya nem bírja minden játéknál a 60-fps-t és 1440p-ről levenni a grafikát 1080-ra elég csúnya lesz. (rx 6700 xt vagy rx 6800-at akarok).ma 18:44
1/2 anonim válasza:
81 PPI, erről megoszlanak a vélemények, mennyire élhető. Legegyszerűbb, ha bemész egy Media Marktba, ahol ki vannak rakva mindenféle monitorok, és megnézed, neked zavaró lenne-e.
Egyébként van felskálázás is a világon, úgyhogy én annyira nem tartanék attól a 1440-től.
2/2 anonim válasza:
Még épp határeset.
Akkor lenne nagy öngól, ha 1440p-ről váltanál le 1080p-re, legalábbis én ezt hallottam már több forrásból.
Én több éve 1080p 27"-t használok ~40-50 cm távolságról, semmi problémám nincs vele.
Ha közelebb hajolok, ~25 cm távolságból már látni a 'pixeleket', de amúgy abszolút élhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!