Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Pc-m ből füst jött ki.... A...

A Pc-m ből füst jött ki.... A boltban azt mondták nem tudni mi volt...szerintem nem akartak vele foglalkozni. Mítől lehet? Nem merem bekapcsolni, Procin volt hűtés, paszta is. csak az asztalon voltam mikor füstölt. Táp? alaplap?

Figyelt kérdés

dec. 16. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel kvázi semmit nem tudunk a "gépről", csak annyit, hogy a "Pc-d", meg hogy a "procin volt hűtés és paszta is" így látatlanban semmit nem lehet mondani erről, csak tippelgethetünk, de azzal nem sokra mész.

A "bolt" is akkor tud ebben bármi érdemlegeset mondani, ha van szervizük, foglalkoznak PC-javítással, és beviszed hozzájuk a "gépet".

De félő, hogyha "füst jött ki" a "PC-dből", akkor több alkatrész is érintett lehet, szóval készülj rosszabb eshetőségre.

dec. 16. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Ha kijott a fust a procibol, akkor nem fog mukodni. A fustnek bennt kene maradnia.
dec. 16. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Alaplapot alaposan megnézed!

A tápegységet meg megszagolod! (ha nem akarod szétszedni)

Ja, volt már olyan, hogy az alaplapon majdnem elolvadt az egész tápcsatlakozó a rossz érintkezés miatt, miután picit jobban megterhelték a gépet.

Szóval a csatlakozókat nézném meg.

dec. 16. 15:14
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Elfogtam egy nem privát tartalmú üzenetet, idézném:

"i5 2400 dell alaplap mivel brand gép... 250w dell táp. ddr3 memória. az egesz egy optiplex házban. Szervizes boltba vittem"

aha, szóval egy alsó hangon 13 éves gép - legalábbis a processzor annyi idős:

[link]

és ráadásul brand gép, amiben általában nem ATX-szabványos az alaplap meg a táp, így nehéz cserélni azokat. Szóval a bolt nem csoda, hogy nem szívesen foglalkozik ilyesmivel.

dec. 16. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy i5 2400-as Dell gépet a legjobb egyben cserélni. Bármihez is nyúlsz egyedi a beszerzése megközelíti a gép piaci értékét ami birodalmi 10-15000Ft kb.

[link]

Itt spec 12.000 egy Fujitsu i5 2400.

dec. 16. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Letetted a cigit a gép elé. Az elöl beszívta hátul meg kifújta. Ennyi. Minek pánikolni?
dec. 16. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!