Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Adaptive Sync és az AMD...

Az Adaptive Sync és az AMD FreeSync ugyan az??

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Árukeresőn látom hogy a monitorok 90% AMD FreeSync (valamelyik Nvidia G-Sync de ez annyira nem érdekel)

Na most AMD kártyás révén nekem jobban feküdne az AMD FreeSync technológia.

Árukeresőn írják is hogy támogatott, de amikor felmegyek a gyártó hivatalos oldalára akkor azt írja hogy Adaptive Sync támogatott, és egy kumma AMD szöveg sincs.

Leginkább az AOC monitoroknál vettem ezt észre.

Ha viszont egy adott AOC monitor támogatja mind a két technológiát akkor a leírásba ott van a nagy zöld Nvidia G-sync logó, hogy igen tudja a cucc, de piros AMD logó semerre, hanem csak az Adaptive Sync-re hivatkozik a leírásban

Én úgy tudtam, hogy ez a két technológia nem egy és ugyan az, vagy ezt az Adaptive Sync-es dolgot is az AMD szülte ki magából?

Köszi előre is!

dec. 14. 15:11
 1/1 CspCsj ***** válasza:

Az Adaptive Sync az általános elnevezése a technológiának, azon belül eltérő technikát alkalmaznak a FreeSync és a G-Sync esetén.

[link]

dec. 14. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!