Aki ért a gépekhez, monitorokhoz playstationökhöz, kérhetem a segítségeteket?
Először is a monitorhoz szeretném kikérni a véleményetek. (Most árakkal ne foglalkozzatok, hogy drágább, vagy olcsóbb, hanem hogy mi a legjobb szerintetek ezekhez) Elsősorban videójátékokkal szeretnék játszani főként arra kellene. ( történet orientált játékokkal főleg pl. Detroit become human, beyond two souls stb. ), de persze akkor már sorzatozásra, + írásra a worldben , meg könyveket is szoktam. Meg képek, videók tatolására. Nagyjából ezek a fő dolgok, hogy jó minőségű legyen a kép. Utána kérdezgettem már, de még annyira nem vagyok képben a témával úgyhogy nézzétek el, ha hülyeségeket beszélek néhol:d következő kérdésem, hogy milyen billentyűzet kéne? Egyáltalán milyen a jó billentyűzet? Honnan tudom, hogy minőségi? Vagy az, hogy milyen a billentyűzet az mindegy? És milyen egér kéne? Illetve a gépház? amit szeretnék, hogy gyors legyen, és sok tárhellyel, hogy pendriveról át tudjam tenni a dolgokat. És a leglényegesebb, hogy playstationből melyiket ajánljátok? És milyen konzolt hozzá? Mint emlílettem főként a történet orientált játékok iránt érdeklődöm. Érdemes megvárni inkább mire kijön a ps6? Tudjátok mikor fog kijönni, vagy mivel lesz jobb érdemes lesz e megvenni szerintetek? Illetve honnan tudom, hogy melyik játék melyikre elérhető? ( tudom, hogy rá van írva a játék tokjára, de gondolom nem csak arra ). Nyilvanvalóan azt a pst szeretném amire a legtöbb mostani játék elérhető,meg a leggyorsabb/legjobb minőségű. Köszönöm, ha valaki hozzáértő, akár 1-2 kérdésre szán időt, és felvilágosít a témábanxd
26/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!