Manapság a GTX 960 és 970 használható még valamire?
A 1660-hoz képest is már sokkal gyengébbek. Meg amúgy ha 1660 akkor super..az meglepően jól sikerült anno. Az még mai napig néha tud meglepetést okozni 1080 p ben.
Szerintem ilyen esport játékokra el lehet használgatni őket..de minek pl egy 1660 super sincs már 50 ezer forint használtan.
Nem tudom hogy állsz anyagilag de egy jó gépet össze lehet már pattintani 300-400 körül.
Pl: i5 12400f 16-32 gb ram meg egy 3060-4060 ez már így kihajt mindent 1080 p be egy ideig
A tisztelet meg van adva, csak sajnos az a tény is fennáll, hogy mai játékokhoz elavultak. Biztos találsz olyat, amit jobban bírna, de ha te most le akarnál ülni Cyberpunkozni meg Alan Wake 2-zni, hát nem nagyon fogsz te élménydús játékot átélni. Meg persze a proci sem mindegy, ami van, illetve a rászánt öszzeg.
Én is úgy játszottam még a GTA III-mal a megjelenésekor (2002 május a PC), hogy még felülnézetben is laggolt, de annyira magával ragadott a játék, hogy nem érdekelt. De hogy most minden játéknál ezt éljem át, hogy állandóan laggol, hát nem tudom.
Mert ha nagyon laggol egy játék akkor ott van az is, hogy nem tudod időben lelőni az ellenséget pl, vagy bevenni egy kanyart, vagy bármi. Tehát nem csak a játékélmény, de a teljesítményed is gyatra lesz miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!