GTX 960 vagy GTX 1050 Ti az erősebb videokártya és mennyi a különbség köztük?
És egy be quiet! System Power B9 450W Bronze elég lesz neki, hogy ha egy FX 8370E 3.3GHz mellé teszem be őket?
A korszerűbb közepes gépigényű játékok amik nincsennek olyan rosszul optimalizálva Medium-Highon elmennek még 1080p-ben magas fps számok mellett vagy kisebb felbontást érdemes beállítani?
A magas fps számokat úgy értem minimum 60. De ha lehet inkább 80+ mivel 144Hz monitorom van.
És ezek a kártyák melyik driverrel tudnak a legerősebbek lenni?
"mindegy, hogy 3 éve mérted vagy ma méred..."
Nem mindegy, mert a 900-as Geforceoknak már megszűnt a támogatása, míg az 1000-resekhez még írnak drivert :D
Nem egészen. A Kepler supportja megszűnt tavaly szeptember 20-án. A Maxwellnek MÉG van supportja, de jövőre az is megszűnik és már lassan november van. Azért azt ne felejtsük el, hogy a GTX960 januárban már 8 éves kártya lesz.
Oké túloztam, a 900-as GeForceoknak még nem szűnt meg a támogatása, de néhány hónapon belül meg fog szűnni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!