Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mikor fognak megjelenne az...

Mikor fognak megjelenne az alábbi AMD processzorok?

Figyelt kérdés

Ryzen 9950X3D, 9900X3D, 9900, 9700, 9600, 9300X, 9300 ?

Az előbbiek a tökeletes játék+munka nevében. Az utóbbiak pedig azért, hogy egy olcsóbb, hűvösebb megoldást biztosítsanak az X modellekhez képest . Bár nem tudom Ryzen 3 procinak van e értelme a 86008500G, 8400F mellett.

ma 17:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a CES-en jelentik be az Ryzen család hiányzó tagjait.

"Bár nem tudom Ryzen 3 procinak van e értelme a"

A 7000-res sorozatban sem volt Ryzen 3 ( az 5000-resben is csak APU), mivel ezeket gazdaságilag nem éri meg legyártani.

ma 20:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezek szerintem már jövőre fognak megjelenni, Ryzen 3 pedig nem igen lesz mert már lassan nem éri meg 4 magos processzort kiadni játékra bár elvileg lesz Core Ultra 3 is ami meg még csak HT-t sem fog kapni. A Zen 3-ban Európában Ryzen 3 5300X helyett volt a tiltott IGP-s Ryzen 5600G vagyis az 5500, most pedig van a 8400F (8600G) ezek legalább 6 magosak de egyel korábbi pci támogatnak és a 8400F kicsit vissza vehet a kártyák teljesítményéből mert csak 8 sávot ad a videokártyának.
ma 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!