Milyen videókártyát javasoltok 1440p felbontásra? ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO O12G GDDR6 Vagy Asus Dual radeon RX 7800 XT 16GB ?
Minél magasabb részletességen és felbontáson játszol, annál nagyobb lesz az előny az RTX 4070 javára. Ez bizonyos esetekben azt jelentheti, hogy később kell VGA-t upgradelned.
A 4070 ~10%-al gyorsabb GPU-t, a 7800XT 4GB-al több VRam-ot tud felmutatni, valamint a 7800XT 20k-val olcsóbb.
Személy szerint 3 ventis verziót választanék, mert azok csendesebbek és hűvösebbek.
4070 előnye a dlss és a framegen, minden más szempontból a 7800xt jobb választás - azt meg döntsd el, hogy megéri-e neked a felárat. Plusz tavaszig bezárólag jönnek az új kártyák, ha nem kell most azonnal venned azokat még megvárnám.
#1 Aha. Ne valami random 100 feliratkozós youtube csatornát nézz, hanem megbízható tesztet, ez a két kártya teljesítményben fej fej mellett van, többnyire a 7800xt előnyére.
Abból kiindulva, hogy mennyi most az ASUS DUAL GeForce RTX 4070 EVO O12G GDDR6 ára, ezt tudnám neked javasolni: XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 7800 XT 16G GDDR6 BLACK Edition. Nekem is ilyen kártyám van egy TUF lapban, csak mint említettem 6750-es. Keress rá az árukeresőn nem borsos az ára. Ha ezt választanád, tudnál még venni egy be quit! 500DX házat is akár.
Nekem ez már a második XFX kártyám, a Qick-nél akadt egy kis Coil Whine, de ennél a Merc-nél ez sincs. Nagyon hűvös, csendes kártyák és semmi panaszom nincs rá. Hibátlan...
Ha belegondolsz, azért nem mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!