Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem ismeri fel hangeszkö...

Miért nem ismeri fel hangeszközként a TV-t a laptopom?

Figyelt kérdés

Régebben egy Sony TV volt másodlagos monitorként a laptophoz dugva HDMI-n keresztül és a hangszóróknál át lehetett váltani a TV és a laptop hangszórói között, majd vettem egy hangszórós monitort, azzal is működött egy darabig, aztán már nem ismerte fel. Most egy Samsung TV van HDMI-vel rádugva és ezt sem ismeri fel. Nem látom sehol sem hangszóróként. Néztem a letiltott eszközöknél is, mindenhol, de sehol sem találom, nem ismeri fel. Másik HDMI kábellel is próbáltam, azzal sem. Illesztőprogramok is elméletileg a legfrissebbek, bár a TV konkrétan nincs felismerve "Generic Monitor Samsung" néven van.

Esetleg illesztőprogram kellhet a TV-hez?

TV: Samsung UE32J4000AWXXH

Laptop: Asus Gaming TUF FX 505

Szerintem valahol ott kezdődik a probléma, hogy az előző Asus TUF monitorom is egyik napról a másikra elveszett az észlelt hangszórók listájából.

#hang #hangszóró #HDMI #gyújtok1cigit
dec. 8. 08:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk az előző monitorom szerepel a eszközök listán. Nem tudom...
dec. 8. 09:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Sikerült!
dec. 8. 10:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Oké! Ment a Zöld...
dec. 8. 12:05
 4/4 A kérdező kommentje:
A Chat GPT-nek ment a zöld. (( Meg akkor már Neked is )) Tegnap este óta próbálkoztunk mindennel. Display Driver Uninstaller javaslata segített csökkentett módban.
dec. 8. 12:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!