Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A két VGA árkülönbsége szembet...

A két VGA árkülönbsége szembetűnő, miért van ez a különbség?

Figyelt kérdés

Adott Példának ez a két VGA:

[link]

és

[link]

Mi a különbség a két kártya között, a nyílvánvaló áraikon kívűl?

Most szeretnék vásárolni egyet.

(még egy: Miért nem látni mostanában a webshopokban, legalábbis abbana párban 4090 kártyákat?)

dec. 7. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A csomagban kell legyen átalakító.
dec. 7. 21:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Nincsen...
dec. 7. 21:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Mármint amiben a videokártya van.
dec. 7. 21:38
 14/21 A kérdező kommentje:

Ja abban meg még nem tudom :)))

KÖSZÖNÖM az infót! :)))

dec. 7. 21:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Amúgy megnéztem a dobozt, és abban nem volt, és épp kezdtem szétkapni a gépet hogy megnézzem abban van e olyan kábel, még jó hogy rá frissítettem az oldalra! :D
dec. 7. 21:42
 16/21 A kérdező kommentje:

Egyébként még mindig érdemes kerülni a gigabyte vga-kat?

Még mindig akadhat velük gond?

dec. 7. 21:51
 17/21 anonim ***** válasza:

"Talán azért ennyi, mert az uj 9 ezres széria 12 magos x3d típusa és ez közti tesztek eredménye nem sokban különbözik. (?)"

A 9000-res Ryzen9ből még nincs X3D, a 9800X3D pedig kényelmesen elveri az előd X3D-ket. A procid esetében tényleg arról vna szó, hogy azoknak a forgalmazását az AMD fű alatt beszüntette ( hogy legyen piaca a 9000-reseknek ) és az apadó készlet miatt drágul a proci.

dec. 8. 00:20
 18/21 A kérdező kommentje:

Én ezt a tesztet néztem:

[link]

dec. 8. 03:20
 19/21 A kérdező kommentje:
Amugy igen a 9900-es még csak x.
dec. 8. 03:22
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez egy inteles troll oldal, ezt inkább kerüld :)

A mezei ZEN5 asztali használatra nem hoz kb semmi újat, mivel leginkább a szerverfunkciókon erősítettek ( pl AVG512 ), azokban a 9900X is tisztessélgesen elveri a 7900-akat, csak ebből te a normál használatnál szinte semmit nem tapasztalnál.

De nem offolnék itt ezzel tovább, tényleg csak azért válaszoltam mert a processzoros példa a termék piacról történő kivezetése miatt nem analóg a videokártyással.

dec. 8. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!