Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik rx 7700 xt-nek van a...

Melyik rx 7700 xt-nek van a legjobb hűtése?

Figyelt kérdés
Melyiknek van a legjobb hűtése shappire pure-nak vagy gigabytnak? ti melyiket választanátok?

dec. 7. 16:30
A kérdező szavazást indított:
Gigabyte
Sahppire
Más
13 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
*SAPPHIRE elírtam bocsi
dec. 7. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
A sapphire és a powercolor jó kártyákat gyárt, azokkal nem nyúlsz mellé. Egyebet is vehetsz, de azoknak nézz utána milyen hőfokokat stb-t tudnak.
dec. 9. 03:11
 3/5 anonim ***** válasza:

AMD-ben a SAPPHIRE kártyái tetszettek mindig is, volt régebben is többször, illetve jelenleg is Sapphire kártyám van. Szerintem ezzel a gyártóval nehéz mellélőni.

NVidia esetében az EVGA volt hasonló számomra, de sajnos ők már nem gyártanak videokártyákat :(

dec. 10. 13:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Okés köszi!
dec. 10. 14:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Sapphire-t tudom ajánlani

Radeon R9 390X NITRO 8GB GDDR5 512bit kártyám volt, imádtam. Bár RTX miatt inkább nvidia felsőkategóriát veszek de ha amd-t vennék csakis Sapphire

dec. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!