Honnan tudom meg, hogy a számítógépemnek van-e SDS-e, vagy csak egyszerű HDD-je, illetve mennyi a RAM-ja? Megnéztem a Rendszeradatok névjegyében, de ott ezek az adatok nincsenek feltüntetve. Tisztelettel, Laci :)
HDD: Hard Disk Drive (merevlemez)
SSD: Solid State Drive (szilárd testes meghajtó)
Én személy szerint simán lekapnám az oldalát a gépháznak és belenéznék, de nem tudom, hogy te megtudnád-e állapítani, hogy mi van benne.
Windows-on az eszközkezelőben lenyitva a lemezmeghajtókat meg tudod nézni a nevét, a böngészőbe beírva meg meg tudod nézni, hogy mi az ha nem egyértelmű.
A RAM-ot meg a legegyszerűbb megnézni. Windows 8-tól a gépházban Rendszer > Névjegyek, előző verziókban (illetve a jelenlegiekben is) a vezérlőpultban a 'Renszer és biztonság' fülön belül a 'Rendszer' menüpontban tekinthető meg. Illetve a feladatkezelő Teljesítmény fülén is mind a háttértár, mind a memória megtekinthető.
SDS /amit a kérdező írt, két helyre is/:
"Schnell Drilling System", "Special Direct System", "Gyorsfúró rendszer"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!