Silverline CM120 gaming combo szett (billentyűzet, egér, fejhallgató) megéri 10 ezer Ft-ért?
Egérpad is van hozzá, de azt nem használnám. Tulajdonképpen a billentyűzet miatt venném, mert sötétben sokszor jól jönne, ha látom a billentyűket. Nem játékra, átlagos egyéb használatra.
Egyedül az Emag-on láttam róla két véleményt (mindkettő pozitív). A Sparos újságban láttam most 10 000 Ft-ért. Van valakinek hosszabb távú tapasztalata vele?
Esetleg még körülnéznék a helyedben csak /világító billentyűzet/ kategóriában.
Itt van pl. ez: KB-188 Borealis Rainbow
PCX 3k 24 hó gari
Ha világítós billentyűzet kell az 3-4000-től van. Nem kell megvenni az egész pakkot,ha nincs rá szükséged. Csodák nincsenek ebbe a szettben is az van.
Bill 3-4000, füles 3-4000, egér 1-2000 az egérpad meg szóró ajándék kategória.
De valószínűleg teljesen használható kategória.
Ebben én sem értem a logikát, hogy van 10 ezer Ft-od és veszel egy csomagot amiből igazából csak a billentyűzet kell de az sem játékra.
Tessék.
Billentyűzet, max 10k, háttérvilágítás. Vedd meg amelyik tetszik vagy amiről sok értékelést tudsz olvasni. Csodák ennyiért valóban nincsenek, de mivel nem püfölni fogod meg egész nap játszani ezért mondhatni teljesen mindegy melyiket veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!