Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy DDJ SX DJ szettet fogok...

Egy DDJ SX DJ szettet fogok venni, és az mellé milyen 2 db hangfalakat ajánlotok?

Figyelt kérdés

A 2 hangfal összesen maximum 80 ezer legyen, lehetőleg a pako.hu-ról linkeljetek! A fejhallgató meg a mikrofon már megvan!

Fejhallgató: [link]

Mikrofon:

[link]

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jan. 12. 00:11
 1/4 anonim ***** válasza:

80 ért inkább használtan nézz hangfalat.

Én nem a fülesre, hanem a ládára költenék többet.

20 körül is lehet jó füleseket kapni, akár használtna is.

2014. jan. 12. 14:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten igazad van, azért ennyit kiadni egy fejesért elég sok. Ahogy nézelődtem pako.hu-n találtam egy jó fejest 30-ért. Már csak akkor 2 hangfal kéne, azt is találtam csak nem tudtam, hogy melyik igazán jó, szinte egyikhez se írtak véleményt, te milyen hangfalakat ajánlasz?
2014. jan. 18. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:

kell egy erősítő is...ne feledd.

Kérdés mennyi pénz van, mire is kell a hang.

2014. jan. 18. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
80k van 2db hangfalra, vagy mélyre, az mellé igen kell erősítő. Igazából otthonra kéne, meg nagyobb házibulikra. Ha tudsz linket küldj!
2014. jan. 19. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!