A Kingstone NV3 1TB jó SSD lett?
Jobb mint az elődje? Engem nem az írási, olvasási sebessége érdekel mert az látom, hogy több. Mert azt mondják nem fogom észre venni a különbséget a a Mushkin Triactor 3DX 500gb ssd után sem ami Sata, ha át rakom arra a Win 11-et akkor sem, testeknél is úgy látom. Ahhoz, hogy gyorsabb legyen minden a 11400F-et kellene erősebbre váltanom.
Engem inkább az érdekel, hogy amit rárakok arra az SSD-re az ne fagyjon ki azért mert rossz minőségű az SSD. Ezen rajta lenne néhány játék, opera GX böngésző, PS
Kingston*
Így, e nélkül.
Belépő SSD, DRAM cache nélkül, manapság leggagyibbnak számító QLC technológiával készül (viszonylag alacsony írástűrés).. a ráírt sebességeket nagyon rövid ideig tudja tartani, azt is csak szekvenciálisan (nagy fájloknál)
DE, vagyunk már olyan szinten SSD-knél, hogy átlag embernek gamingre, net, film, ilyesmire bőven elég, a SATA SSD-knél meg pláne jóval jobb.
Megfelel.
Azaz a legrosszabb SSD is nagyon jó már manapság.
Én nem vacakolnék az OS átrakásával, annyit nem számít. Az pedig evidens, hogy egy új terméknek hibátlannak kellene lennie. Problémamentesnek. Nem fagyhat ki róla játék. Bermilyen márka bármilyen SSD-jéről is legyen szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!