Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok segíteni nekem? Nem...

Tudnátok segíteni nekem? Nem vagyok nagy IT guru. Mi lehet a probléma a számítógépem egyes részeivel, illetve hogyan tudnám ezeket kideríteni?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nagyon azt érzem, hogy lassú a gépem: sokkal lassabban kapcsol be, SSD-m van és elég sok hely is van rajta, de így is.

De talán a legnagyobb probléma, hogy a google chrome-ra kb. 4GB ramot használ és azt írja, hogy 75%-át felhasználja a ramomnak úgy, hogy 16 gb ramom van. És ez miatt elég lassú az egész gép, akár játékoknál, akár böngészőben, főleg videóvágásnál, akkor a proci is megakar halni. Bár már egy ideje fent állnak, eddig nem jelentkeztek, így nem értem mi lehet a gond.

ma 12:17
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!