Megéri fejleszteni az LGA 1200-as gépemet egy ilyenre?
Több mindenre nincs már szükségem mert már van több mindenem, vga RX 6600, táp Montech Century G5 750W, Samsung 860 PRO 1TB Sata SSD, Kolink Umbre EX180 RGB cpu hűtő, monitor pedig eddig csak egy 900p 60hz monitorom volt. Sokan mondják, hogy az AM5 milyen jó és gondoltam már előbb fejlesztek rá még ha most nem is tudom kihasználni videokártyára úgyis még gyűjtök ameddig az RTX 5070 és 5080 meg nem jelenik. Többe fog kerülni mint ez a félgép. Ezért is ruháztam be inkább 1440p monitorra, de játszani a játékok többségével 1080p vagy mediumon fogok. Processzor láttam, hogy amúgy rossz választás lenne az árérték miatt, de iponon nem sokkal drágább mint a 7600.
Én alaplapból választanék olyat,amin van hűtőborda a VRM-eken.Nem sokkal drágább de ha fejleszted majd,akkor jóljön egy erősebb procihoz.
Nekem a Team-Group ramok nemigazán váltak be a Gigabyte alaplaphoz,sokszor volt fagyás de Kingstonnal tökéletes lett. A többi egész jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!